Обласна виставка 2023

28 березня 2023 року у Вінницький обласний центр технічної творчості учнівської молоді відбулося відкриття обласних виставок робіт гуртківців та учнів Вінницької області. 
Свої роботи представили 32 заклади позашкільної освіти з нашої області. На виставках представлено близько 550 експонатів.
Усього 3 напрямки:
🔸науково-технічна творчость «Наш пошук і творчість тобі, Україно!»;🔸декоративно-ужиткове мистецтво «Знай і люби свій край!»;🔸оригамі «Мистецтво оригамі»  🔸початково-технічне моделювання.
Уперше за останні чотири роки виставки знову проходять в офлайн режимі.
На виставках з кожним роком стає більше робіт національно-патріотичного спрямування, що особливо приємно і цінно під час збройної агресії російської федерації. 
Серед робіт представлені як символи сучасної війни (пес Патрон, Хаймарс, Мрія), так і локальні елементи, притаманні Вінниччині.
Директор Департаменту Володимир Буняк у вітальному слові подякував дітям за те, що свою любов до Батьківщини висловлюють у своїй творчості, створюють унікальні роботи, які надихають на перемогу та вселяють віру у світле майбутнє. 
Нагадаємо, що у період воєнного стану мережа позашкільних закладів освіти Вінниччини нараховує 50 закладів різних профілів і напрямів, 34 з яких працюють очно, 4 – дистанційно, 12 – у змішаному форматі.