Набір в секції Малої академії наук 2021-2022н.р.

Для допитливих, кмітливих і працьовитих на базі Вінницького національного технічного університету та обласного центру технічної творчості працює науково —  технічний напрямок Вінницького територіального відділення Малої академії наук України (МАН), робота якого направлена на виховання технічної еліти України.

         В секціях технічних і комп’ютерних наук, робототехніки та комп’ютерного  моделювання, математики, фізики. астрономії, економіки та менеджменту можна поглибити та отримати нові знання, створити проєкт та взяти участь у обласних, Всеукраїнських та міжнародних масових заходах.

         Для найуспішніших працюють профільні курси та літні профільні  школи НЦ МАН України з математики, фізики, астрономії та можна попрацювати в лабораторії МАН Хлаб. , а переможці конкурсу секції фізики побувати в Швейцарії та ознайомитись з роботою електронного колайдера.

         З манівцями працюють провідні спеціалісти, керівники секцій Вінницького національного технічного університету, методичний супровід  здійснює Вінницький обласний центр технічної творчості учнівської молоддю. Слухачами МАН можуть бути учні 9-11 класів, гуртківці позашкільних закладів, що мають нахил до пошукової , науково-дослідницької роботи, призери змагань та конкурсів, переможці та учасники районних, міських та обласних олімпіад. . Довідки за телефоном 0975003975, 0937837088 Грушко Валентина Іванівна.

Заняття розпочинаються з жовтня, загальні збори на базі Вінницького національного технічного університету 17жовтня  2021 року.