Школа лідерів 2022

Завдання лідера полягає в тому, щоб надихати і мотивувати людей,
допомагаючи їм реалізувати свій потенціал повністю. А щоб надихати і мотивувати, потрібно щодня удосконалюватися, та відкривати для себе щось нове.
Саме з такою ціллю студенти ДНЗ «Браїлівський професійний ліцей», а також вихованці гуртка «Школа лідерів» Вінницького обласного центру технічної творчості учнівської молоді завітали до м.Вінниці, та відвідали кілька молодіжних локацій. Керівник гуртка «Школа лідерів» методист ВОЦТТУМ Слободянюк Ірина Анатоліївна провела для студентів екскурсію по закладу позашкільної освіти ОЦТТУМ, також вихованці мали можливість спробувати себе в галузі робототехніки та програмування.
Наступною локацією був візит до Вінницького торговельно-
економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університет. В ході екскурсії, здобувачі освіти познайомилися з цікавою історією заснування інституту, а також відвідали «музей грошей», де дізналися про всі грошові одиниці країн світу, та про їх виникнення, вартість, та значення.
Ще одним відкриттям для молодих людей, був візит в молодіжного хаб, Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат». Директор молодіжного простору Анастасія Молдаван ознайомила здобувачів освіти, що таке молодіжний простір, яку мету та функцію він виконує, і які можливості та перспективи надає молоді Вінницької області та міста зокрема. Натхненні, з безліччю позитивних емоцій, під враженнями та з новими ідеями, студенти повернулися до свого навчального закладу.